Reserveer nu de Fotodoos met korting

Contact

Wil jij iets extra’s of zijn er nog onduidelijkheden, voel je dan vrij om vragen te stellen. Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen, misschien zit je antwoord daar al tussen. Zo niet, dan helpen wij je graag verder en proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden.

Zo bereik je ons

Heb je nog vragen?
E-mail: info@fotodoos.nl
Telefoon: 085-401 65 76 (9-17u)
WhatsApp: 06-43 57 06 53

Administratief
KvK-nummer: 01135688
BTW-nummer: NL199368454B01
IBAN: NL74ABNA0539192546
Pinterest

Stuur ons een mail

Contactformulier

Dit zijn onze helden

Fotodoos Held: Rolf

Rolf

Van origine programmeur, ontwerper en dromer ben ik in 2013 gestart met Fotodoos. Ik mag dus met trots zeggen dat ik de oprichter ben van dit mooie bedrijf. Wat begonnen is op mijn eigen trouwdag met de eerste photobooth, de Vintage, is in korte tijd uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met grote klanten en een geweldig team. Continu doorontwikkelen, producten en service verbeteren is waar ik gelukkig van word.

Thuis houd ik graag mijn filmkennis op peil, stoei ik vaak met de hond (en vrouw) en richten we alvast de babykamer in. Na een lange dag werken sla ik lekker de dagelijkse taken van me af in de squashbaan (en ik win meestal).

Fotodoos Held: Marco

Marco

Drommels, drommels, drommels… Ik ben Marco uit Wommels. Ik ben op het moment bezig met mijn opleiding Communication and Multimedia Design aan de NHL hogeschool in Leeuwarden. Omdat ik tegenwoordig veel bezig ben met fotografie (door mijn opleiding) en ik graag sociaal bezig ben heb ik het helemaal bij mijn zin bij Fotodoos! 
Ik ben graag onderweg en wil naar alle uithoeken om voor jullie de mooiste feesten vast te leggen.

Fotodoos Held: Roel

Roel

Sociaal, communicatief vaardig, flexibel en vriendelijk, dat ben ik! 
Mijn naam is Roel van der Neut, ik ben 25 jaar oud en studeer bewegingswetenschappen in Groningen. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie en wil deze zomer mijn bachelor afronden. 

Naast mijn studie voetbal ik graag en ben ik lid van de algemene studentenvereniging Dizkartes. 

Fotodoos Held: Brian

Brian

Hallo! Mijn naam is Brian Zahradnik. Geboren in Den Helder en nu wonend in het prachtige Groningen. Ik studeer Academie voor Lichamelijke Opvoeding, je kan het ook ‘opleiding voor gymleraar’ noemen. Ik ben erg sportief en heb altijd wel zin in een feestje, in m’n vrije tijd of met de photobooth maakt me niet zoveel uit! Verder ben ik snowboardleraar en af en toe actief in de buitensport. 

Fotodoos Held: Raiko

Raiko

Hallo! Mijn naam is Raiko olde Boerrigter en ik ben 27 jaar oud. Naast mijn baan bij Fotodoos, werk ik als freelance cameraman. Ik doe onder andere verslagleggingen van festivals en werk ook veel met 360 graden opnames. Alles met beeld heeft mijn interesse en ik zorg dan ook gegarandeerd voor geslaagde foto's van jullie feest of event! 

Fotodoos Held: Pieter Jan

Pieter Jan

Hoi! Ik ben Pieter Jan de Vries, 22 jaar en geboren en getogen Groninger. Op dit moment studeer ik International Business and Management aan de HanzeHogeschool in Groningen. Ik hoop dit jaar af te studeren en daarna opnieuw op reis te gaan naar het buitenland. Ik heb al een half jaar in Malta en een half jaar in Frankrijk mogen vertoeven en dit smaakt zeker naar meer! Mijn vrije tijd vul ik graag op met voetbal en vrienden.

Fotodoos Held: Nick

Nick

Hoi, ik ben een 24 jarige student die altijd in is voor een leuk feestje, gelukkig is dit goed te combineren met werken bij Fotodoos! Als geboren en getogen Groningen vind ik het heerlijk om het land door te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer ik niet aan het zwoegen ben voor mijn studie hou ik me bezig met hardlopen, heerlijk motorrijden, gezelligheid met vrienden en af en toe een lui avondje Netflix.

They already love us