Reserveer nu de Fotodoos met korting

Welk doel wilt u bereiken
op uw event?

Merkactivatie

U wilt uw merk visueel promoten op bijvoorbeeld een beurs, open dag, festival of ander event.

Dit is mijn doel

Data verzamelen

U wilt e-mailadressen en andere gegevens van bezoekers verzamelen op bijvoorbeeld een beurs of open dag.

Kies dit doel

Teambuilding

U wilt hilarisch vermaak tijdens een personeelsfeest, zakelijke meeting of netwerkborrel als teambuilding.

Kies dit doel

Aanbevolen voor merkactivatie

Volledig bestickeren

Volledig bestickeren

Een nieuw bedrijf gestart? Een nieuwe huisstijl ontworpen? Dan wilt u dat laten zien! Dit kan met de optie ‘Volledig bestickeren’. Zet uw merk volledig in the picture door de photobooth full wrapped op het event te plaatsen. Hierdoor zal uw merk extra opvallen en niemand meer ontgaan. U levert het ontwerp aan, wij doen de rest. 

Meer over volledig bestickeren
Live upload

Live upload

Met de optie ‘Live upload’ zorgt u ervoor dat uw merk nog breder gezien wordt. Alle gemaakte foto’s worden geüpload naar uw Facebookpagina. Laat uw bezoekers de foto’s liken, taggen en delen om een nog groter bereik te creëren! Zo bereikt u ook potentiële klanten die niet aanwezig waren op uw event. 

Meer over live upload
Premium props

Premium props

Door het gebruik van de optie ‘Premium props’ zet u op ludieke wijze uw bedrijf op de kaart, benadrukt u het thema van uw event of breekt u het ijs tussen de nieuwe collega’s op een personeelsfeest! De attributen kunnen worden ontworpen naar een bepaald thema en zijn erg opvallend, waardoor uw merk visueel sterk gepromoot wordt. 

Meer over premium props
Green screen

Green screen

Niets is onmogelijk! Door middel van een green screen kunt u elke achtergrond creëeren die u wilt. De achtergrond op de gemaakte foto’s wordt direct vervangen door de door u aangeleverde afbeeldingen. Zo kunt u uw merk op de meest creatieve wijze visueel promoten, of super grappige locaties en situaties realiseren.

Meer over green screen

Aanbevolen photobooths voor merkactivatie

Modern

Modern

De Fotodoos Modern is compact (60*60cm), maar door zijn lengte en uitstraling toch een echte eye-catcher. Deze photobooth is zeer geschikt om volledig te bestickeren en zo het middelpunt te laten zijn op uw event. Aan de achterkant van de photobooth zit een tweede scherm, waarmee uw bezoekers hun gemaakte foto direct kunnen delen via hun eigen social media en e-mail. Zo slaat u twee vliegen in een klap en zal de doorstroom bij de photobooth soepel verlopen.

Square

Square

De Fotodoos Square is zeer geschikt om te gebruiken als promotiemateriaal. Wanneer dit fraaie hokje volledig bestickerd is in uw huisstijl, kan niemand er nog omheen! Aan de buitenkant van het hokje zit een tweede scherm, waarop alle gemaakte foto’s verschijnen. Zo ziet iedereen hoe leuk het aan de binnenkant is! Het gordijntje creëert ook een persoonlijke sfeer voor de intiemere feestjes. Boek deze photobooth in combinatie met één van de extra opties en haal het maximale uit uw event.

Mirror

Mirror

Een nieuwe zaak gestart en op zoek naar een echte blikvanger voor uw grande opening? Wat is er dan leuker dan een grote, staande spiegel op uw locatie te zetten, die ook nog eens foto’s maakt! Maar ook op andere events zal de Fotodoos Mirror zeker de aandacht trekken. De photobooth is van binnen voorzien van de nieuwste technieken, waardoor uw bezoekers -groot en klein- altijd op hun allerbest op de foto komen. Laat uw bezoekers verrassen door de leuke animaties die op de spiegel verschijnen.

Hashtag

Hashtag

Wilt u iets unieks inzetten op uw event, maar uw gasten niet binden aan een plek? Dan kunt u kiezen voor de Hashtagprinter. Deze photobooth print alle foto's die op social media geplaatst worden, voorzien van een (door u aangeleverde) hashtag. Zo kunnen de bezoekers tijdens uw event op elk willekeurig moment en op elke plek een foto maken en laten printen. Alle printjes worden voorzien van uw huisstijl. Ideaal om uw merk zowel online als offline te promoten!

They already love us